Over mij

Hee,

Leuk dat je dit leest!! Zoals je misschien al wel weet, ik ben Isabel en dit is mijn blog!! Ik ben 14 jaar, zit in de 2e klas op het gymnasium en heb het daar erg naar mijn zin. Als ik niet bezig ben met school, zit ik achter mijn laptop. Ik lees heel veel blogs, dus een tijdje geleden dacht ik: Waarom zal ik niet zelf gaan bloggen?! Ik heb een half jaar een nail art en nagellak blog gehad, dat vond ik heel leuk maar een beetje eentonig. Daarom ben ik gestart met Ikbenisabel. Ik hou heel erg van beauty, nail art en nagellak, dus daar komt regelmatig een post over. Ook vind ik DIY's superleuk, net als leuke koopjes en nog veel meer. Mijn blog heeft niet bepaald één thema, vandaar dat ie ook Ikbenisabel heet, hij gaat gewoon over mij en wat ik leuk vind!!

Wanneer ik niet blog, ben ik met vriendinnen, speel ik harp, ben ik aan het floorballen, lak ik mijn nagels of probeer ik nieuwe dingen uit. Ook vind ik shoppen erg leuk :).
Om de dag komt er een artikel online. Ik vind bloggen superleuk, en hopelijk vinden jullie mijn blog leuk!! Laat gerust een reactie achter, daar hou ik van!!

Liefs, Isabel

PS: Je kan mijn blog ook volgen op Bloglovin, klik hier!
2 opmerkingen:

 1. Hey Isabel,
  Leuk blog!!!

  Niels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heey,
  ik vind dat je een leuke blog hebt, het ziet er netjes uit!
  ik heb zelf ook een blog genaamd beautynezz.
  ga vooral zo door?
  xo joy

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk als je een reactie achterlaat, ik lees ze allemaal!